Hollands Kroon Actueel

Wielrenner zwaargewond bij ongeval Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Een wielrenner is vanmiddag op het kruispunt Keitelweg met de Oosterkruisweg zwaargewond geraakt, de verwondingen waren dusdanig dat ook de traumahelikopter moest worden opgeroepen voor assistentie.

De wielrenner werd aangereden door een personenauto en kwam door de klap die volgde in een weiland terecht. Het NHD meldt dat de beide partijen elkaar mogelijk over het hoofd hebben gezien. De man is door het aanwezige ambulancepersoneel gestabiliseerd en daarna naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval, de mede wielergenoten van de man bleven ongedeerd maar zijn wel hevig geschrokken. De bestuurder van de auto kwam er zonder verwondingen vanaf.

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?