Hollands Kroon Actueel

Lidl roept met salmonella besmette kip terug

HOLLANDS KROON – Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product:  “Hele scharrelkip naturel, van het merk PiqueBroche”. Het product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland.

Deze terugroepactie betreft uitsluitend het product “Hele scharrelkip naturel, van het merk PiqueBroche”, met houdbaarheidsdatum 10-08-2020. De ‘Hele scharrelkip naturel, van het merk PiqueBroche’ met een andere houdbaarheidsdatum is niet bij deze terugroepactie betrokken en is veilig voor consumptie.

Tijdens een kwaliteitscontrole bij de producent is Salmonella aangetroffen. Het consumeren van de “hele scharrelkip naturel” met deze houdbaarheidsdatum kan, bij onvoldoende verhitting, een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.

Klanten worden dringend verzocht dit product niet te consumeren, maar terug te brengen naar de winkel. Vanzelfsprekend wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Lidl Nederland via e-mailadres: contact@lidl.nl of via telefoonnummer 020-7095039. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?