Hollands Kroon Actueel

Fractieoverleg CDA Hollands Kroon

WIERINGERWERF – De fractie van het CDA Hollands Kroon komt na geruime tijd weer fysiek bijeen, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.

Het eerstvolgende fractieoverleg is op woensdag 26 augustus a.s. om 20.00 uur in de Cultuurschuur te Wieringerwerf (Loggersplein 1). Indien u aan het overleg wilt deelnemen, is het verzoek dit tijdig te melden via sjaakvriend@hollandskroon.nl of 06-21137835. Het aantal bezoekers is namelijk beperkt, het kan zijn dat bezoekers worden uitgenodigd digitaal deel te nemen aan het overleg. 

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 3 september a.s. besproken. Op het moment van het uitgaan van dit bericht is de raadsagenda nog niet bekend. Deze komt tijdig met de stukken op de website van de gemeente te staan. 

Ook als u met de fractie over andere onderwerpen wilt spreken bent u van harte welkom. Voor wijze van aanmelden, zie hiervoor. U kunt uiteraard ook  telefonisch of per mail onderwerpen bij de fractie onder de aandacht brengen.

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?