Stroboscoop onweer trok over Hollands Kroon, lokaal viel er weer veel regenwater

HOLLANDS KROON – Het natuurgeweld dat zondagavond over Hollands Kroon trok bracht dan eindelijk de door velen zo gewenste verkoeling. Prachtige stroboscoop onweer viel er te zien, al was het voor de huisdieren geen pretje.. De code oranje die het KNMI uit gaf gisteravond bleek de juiste te zijn.

Tekst loopt door onder de foto

Enorme crawlers boven de Wieringermeer. (Foto: Sylvano Rosenberg)

Vanavond is er wederom een kans op onweer, de dagen daarna kan er elke dag nog wel een bui vallen en de temperatuur zal rond de 23 graden schommelen. De natuur krijg weer even de kans om op adem te komen en de inwoners van Hollands Kroon kunnen weer normaal slapen tijdens de flink koelere nachten.

Reageer op dit onderwerp