Hollands Kroon Actueel

Politie vind grote hoeveelheid hennepafval in tuin woning Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – De politie is vandaag een woning aan de Mekkestuinweg in Hippolytushoef binnengevallen. De politie had het vermoeden dat er in de woning een hennepplantage aanwezig zou zijn, en bij het binnentreden van de woning vonden zij ook hennepplanten alleen niet in grote hoeveelheden, 13 stuks in totaal.

Bij verder zoeken zag de politie dat er in de tuin een grote hoeveelheid hennepafval lag samen met apparatuur dat nodig is voor een hennepkwekerij. Het apparatuur is door de politie in beslag genomen en de eigenaar van de woning heeft een uitnodiging gekregen om zich te melden op het politiebureau. De gemeente Hollands Kroon is van plan om de woning voor langere tijd te sluiten..

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?