Hollands Kroon Actueel

Foto: Marco Borggreve

Ramon van Engelenhoven in ‘Piano Tour Solo’

MEDEMBLIK – Zondagmiddag 6 september treedt Medemblikker meesterpianist Ramon van Engelenhoven 2x met een indrukwekkend programma op in de Bonifaciuskerk in Medemblik om 13.00 uur en 14.30 uur. Er is geen pauze in het programma. Entree is gratis (na reservering) met een vrijwillige bijdrage aan de uitgang.

Op de 1ste zondagmiddag van september organiseerde de Stichting Bonifaciuskerk Medemblik al 7 jaar een PIANO TOUR MEDEMBLIK … met zo’n 24 pianisten op 12 locaties in de binnenstad van  Medemblik. “Dat gaat ‘m onder de huidige Corona-omstandigheden natuurlijk niet worden” en dus is er dit 8ste jaar een mooi alternatief bedacht.

Ramon van Engelenhoven  heeft 1ste prijzen gewonnen op het Internationale Steinway Pianoconcours en bij het prinses Christina Concours, alsmede won hij de Grande Finale van het Young Pianist Foundation Concours  inclusief het laureaat “Grand Prix Youri Egorov”, dat alleen wordt uitgereikt aan een talent met internationale potentie. In het seizoen 2019/2020 was hij nog finalist van het “Dutch Classical Talent”. Hij heeft ook al veel buitenlandse optredens op zijn naam staan, waaronder Rome, Istanbul, San Fransisco, Vancouver en Sint Petersburg (gesoleerd bij het Mariinsky Orkest o.l.v. Valery Gergiev).

RESERVEREN gewenst

Vanwege Covid-19 maatregelen zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus is reserveren zeer gewenst. Dat kan via bonifaciusmedemblik@gmail.com of telefoon 06 2053 4941 waarbij aangegeven of het om aanvang 13.00 uur of 14.30 uur gaat.

De Stichting Bonifaciuskerk Medemblik is blij op deze manier weer een optreden te kunnen arrangeren.

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?