Start theaterseizoen De Cultuurschuur 12 september met Jeroen Zijlstra!

WIERINGERWERF – Nog een week en dan start het theaterseizoen van de Cultuurschuur. Na het totale stilvallen dit voorjaar een spannende stap om op aangepaste wijze de draad weer op te pakken. Een noodzaak voor artiesten, die graag weer wat inkomsten hebben en een zegen voor het publiek, dat weer mag genieten van liveoptredens.

Het bestuur van De Cultuurschuur in Wieringerwerf laat weten zeer vereerd dat Jeroen Zijlstra op 12 september de aftrap doet van dit bijzondere seizoen. Achter de toetsen, blazend op zijn trompet en vooral zingend brengt hij een mooi aangepast programma op het podium. Veel zal een verrassing zijn, maar het zal zeker “machtig mooie muziek” zijn.

Jeroen durft het aan; een keer om 19:30 en nog eens om 21:30. Dus bestel snel de laatste kaarten door een mailtje naar reserveringen@decultuurschuur.nl

Op de website www.decultuurschuur.nl vindt u alle informatie voor alle voorstellingen, concerten, films en andere evenementen.

Reageer op dit onderwerp