Hollands Kroon Actueel

Foto's via Z.A.P.

Sportvereniging Z.A.P. staat stil bij overlijden Aad Weijers

BREEZAND – Geheel onverwachts overleed afgelopen woensdag Aad Weijers, een ZAPPER in hart en nieren volgens het bestuur van Z.A.P.  Aad Weijers begon bij Z.A.P. als voetballer bij de jeugd en later bij de senioren.

In een memoriam schrijft het bestuur: “Al op jonge leeftijd spande hij zich in als vrijwilliger bij de bouw van de kantine, kleedkamers en de sporthal. Later waren taken als scheidsrechter en lijnentrekken wekelijkse taken voor hem. Naast het vele onderhoud dat hij verrichtte op ons complex was hij ook al jarenlang een van de medeorganisatoren van het zaterdagavondvoetbal, hielp hij met het op- en afbouwen voor Dames 1 Handbal en Polder Events en draaide hij mee in de kantinediensten op de donderdagavond.

Hij was nooit te beroerd om je te helpen als je daarom vroeg. Vaak kwam hij dan samen met zijn beste vriend Richard met wie hij een mooi span vormde. Aad had soms een kritische blik, maar dacht altijd in oplossingen en het belang van ZAP. Bij aanvang van de eerstvolgende thuiswedstrijd van ZAP 1 zullen wij met zijn allen stilstaan bij zijn overlijden.”

Aad Weijers is 68 jaar geworden en wordt vandaag in familiekring begraven.

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?