Hollands Kroon Actueel

Bereid je voor op een mooie nazomer!

Volgende week lijkt het weer mooi weer te gaan worden. Dat betekent een laatste dagje naar het strand, een laatste lange middag op het terras of een laatste plons in je opblaaszwembad. Natuurlijk wil je deze kans aangrijpen en goed voor de dag komen. Het zal weer minimaal een maand of acht duren voordat we weer zo’n lekker weer hebben. Zorg daarom dat je volgende week verzorgt de deur uit gaat!

Bezoek nog snel een kapsalon

Een nieuwe coupe? Dat is het eerste dat men vaak opmerkt! Bezoek de kapper in jouw buurt en laat jouw kapsel weer picobello in orde brengen. Wist je dat er goed verzorgd uiterlijk, waarvan jouw kapsel deel uit maakt, een van de belangrijkste factoren is als het gaat om het maken van een goede eerste indruk?

Tip: gebruik ook thuis de juiste haarproducten om je haar in optimale conditie te brengen en houden! Het resultaat van een shampoo is pas optimaal als je een shampoo kiest die past bij jouw haartype. Kies bijvoorbeeld voor een shampoo voor krullen als je krullen hebt of een shampoo voor vet haar als je last hebt van vet haar.

Show die nieuwe outfit bij elkaar!

De zomercollectie is onlangs al in de uitverkoop geweest. Misschien heb jij al een mooie outfit op de kop getikt tegen een leuke prijs! Heb je dat niet? Maak je dan geen zorgen en breng dan snel een bezoekje aan een van de vele winkels in de gemeente Hollands Kroon. Veel winkels hebben nog diverse outfits in de sale hangen, dus de kans is groot dat je toch nog slaagt!

Vergeet je handen en voeten niet

Je handen, en vooral je voeten, worden vaak vergeten. Toch is je voorkomen niet 100% in orde als je je handen en voeten niet verzorgd. Bezoek daarom een nagelsalon of pedicure in de buurt om jouw handen te laten verzorgen. Wist je dat je voor een paar tientjes je handen en voeten al in perfecte staat kunt laten brengen? Na zo’n behandeling heb je niet alleen weer mooie nagels, maar voel je je ook weer helemaal ontspannen!

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?