Kwekerij Bloeiers Slootdorp opent dit weekend de deuren

SLOOTDORP – Zaterdag 12 en zondag 13 september houdt Kwekerij Bloeiers in Slootdorp een Open Weekend. Vanaf 10:00 uur tot 16:00 uur kunt u een rondje lopen door de Nederlandse Jungle van siervruchten als komkommers, aubergines, pepers, kerstklimmers, lagenaria’s, pompoenen en kalebassen.

Bezoekers kunnen van dichtbij, op 1.5 meter afstand, zien hoe deze producten geteeld worden, maar daarnaast staat er ook een groot en mooi assortiment aan planten voor de najaarstuin zoals vaste planten, grassen, heide, hebe en winterharde viooltjes.

De Open Weekend is voor jong en oud toegankelijk en op beide dagen vinden er demonstraties plaats, op zaterdag een demonstratie bloemschikken met siervruchten en op zondag toont kunstenares Lydia de Loos hoe zij pompoenen en kalebassen beschilderd.

U vind Kwekerij Bloeiers aan de Wierweg 24 in Slootdorp, en alles vindt plaats onder de coronaregels, een vaste route en 1.5 meter afstand houden.. Voor meer info kijk op www.bloeiers.nl

Reageer op dit onderwerp