Hollands Kroon Actueel

Turnen, gym en streetdance bij G.V. Turnlust Middenmeer

MIDDENMEER – Turnlust Middenmeer is al begonnen met het nieuwe seizoen! Per september komt turntrainster Imke Glas het trainersteam versterken. G.V. Turnlust verzorgt streetdance, recreatiegym en turnen onder leiding van ervaren coaches. Doen jullie ook mee ?

Kracht en Lenigheid verbeteren

In de turngroep wordt elke woensdag en vrijdag van 17:00 tot 19:30 uur hard gewerkt op de onderdelen vloer, brug, balk en sprong. Voormalig top turnster Imke Glas en Annemiek Meijerink gaan op een leuke, motiverende manier met de turnsters aan de slag om de kracht en lenigheid te verbeteren en nieuwe elementen te leren.

Streetdance is goed voor je conditie

De meiden van de streetdance-groep dansen vanaf 8 september elke dinsdag van 18:00 tot 19:00 uur op eigentijdse muziek van bijvoorbeeld de Black Eyed Peas, Rihanna en Bruno Mars. De lessen worden begeleid door professioneel danslerares Celina Reus, en buiten dat het gezellig is, is streetdance ook heel goed voor je conditie.

Daarnaast is er nog een recreatiegymgroep voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar . Heb je zin om lekker te springen en te duikelen? Doe dan mee!  De les is op donderdag van 14:30 tot 15:30 uur (inloop vanaf 14:15 uur).

De lessen vinden plaats in de gymzaal van Eme Kadijk aan de Sportweg in Middenmeer. Meer informatie over G.V. Turnlust Middenmeer, het lesprogramma of het aanmelden voor een gratis proefles, staat op www.turnlustmiddenmeer.nl

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?