Hollands Kroon Actueel

Foto: Theo Moras

Mooie start Kermisactiviteiten in Zijdewind.

ZIJDEWIND – Het Volleybaltoernooi is onder prima weersomstandigheden in de aangepaste vorm naar ieders tevredenheid verlopen. Exact om 5 uur ging het vanwege de Corona perikelen aangepaste toernooi onder een heerlijk najaarszonnetje van start. Er werd deze keer niet om prijzen gestreden al was daar aan de instelling bij de wedstrijden niets van te merken.

De sportieve eer en gezelligheid stond ook nu evengoed hoog in ’t vaandel maar door de registratie plicht konden er helaas weinig of geen toeschouwers worden toegelaten. Bij ieder team was een maximaal aantal van 12 personen toegestaan, met 6 veldspelers en 6 reserves die tevens als toeschouwer fungeerde.

Tekst loopt door onder de foto’s

Er werd zo min mogelijk van veld gewisseld en de deelnemers werden door het Kermiscomité en een aantal vrijwilligers voorzien van broodjes en drankjes. De instructies en informatie werden door iedereen uitstekend in acht genomen zodat het toernooi zelfs boven verwachting was verlopen.

Een mooie opsteker en geeft vertrouwen voor de komende activiteiten die in aangepaste vorm voor Zondag en Maandag ook nog door het Kermiscomité zijn georganiseerd. Voor de kinderen waren er gelukkig ook genoeg attracties aanwezig zodat ook die deze dagen volledig aan hun trekken zullen komen.

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?