Hollands Kroon Actueel

7 Bingewatch-waardige Netflix Series

Netflix, wie is er tegenwoordig niet groot mee geworden! Het veelgebruikte medium staat boordevol films en series. Voor iedereen zit er wel een geschikt genre bij. Toch kan dit ook een belangrijke reden zijn dat veel mensen juist verdwalen in het brede aanbod. Daarom hebben we hier 7 Netflix series die je het liefst in één keer helemaal afkijkt!

Het is daarbij wel belangrijk om te benoemen dat niet alle series in alle landen beschikbaar zijn. Toch hoeft dit zeker geen beperking te zijn. Door middel van een Netflix VPN heb je namelijk de mogelijkheid om alle series te kijken die Netflix wereldwijd online heeft staan. Dit komt omdat jouw locatie met zo’n tool verborgen wordt. Hierdoor kan Netflix geen locatie specifieke beperkingen opleggen. Daarmee zijn dus alle series op Netflix voor jou beschikbaar, waaronder dus ook deze geweldige series!

Breaking Bad

Allereerst Breaking Bad. Het zegt natuurlijk al genoeg over deze geweldige serie als er een complete aflevering gemaakt kan worden waarin een vlieg centraal staat. Het verhaal gaat over een High-School scheikundeleraar die kanker krijgt. Doordat de verzekeraar niet alle kosten dekt, zal er extra geld verdient moeten worden. En waarmee kan dat nou beter dan met het maken van Crystal Meth!?

Suits

Ook Suits is een serie die al vele harten heeft veroverd. Want in welke serie zie je nog de vrouw van Prins Harry van Engeland spelen? De serie gaat over een jongeman met een fotografisch geheugen die zijn opleiding op Harvard door omstandigheden niet heeft af kunnen maken. Toch gaat hij werken bij een van de grootste firma’s van New York als advocaat. Kan dit grote geheim verzwegen worden?

New Girl

New Girl is gegarandeerd plezier. De serie gaat over een vrouw waarvan de relatie op de klippen loopt. Ze besluit bij twee mannen in een loft te gaan wonen. Voor hen direct de eerste vrouw die intrekt. Hoe gaan beide partijen hiermee om?

House of Cards

Politiek in Amerika; het is een ware slangenkuil. Met deze serie kom je erachter hoe politiek daadwerkelijk werkt, welke krachten er spelen en wat er van de president gevraagd wordt. Het Amerikaanse leven wordt perfect nagebootst door de makers van de serie, wat het niet alleen een leuke serie maakt om te kijken, je kunt er ook nog eens veel van leren.

Friends

Ook bij Friends draait alles om de vriendengroep. Ze hebben alles voor elkaar over en helpen elkaar door dik en dun. Dat ze ook nog eens tegenover elkaar wonen, maakt het alleen maar leuker. Een mooie serie waarin liefde, vriendschap en lol centraal staan. Kun jij je lach inhouden?

Peaky Blinders

Deze serie speelt zich af in 1919 in Birmingham. Daarin staat Tommy Shelby aan het hoofd van een beruchte bende die niets schuwt om rijkdom te vergaren. Tommy wil hogerop en heeft daar alles voor over. Spanning, actie, vrouwen, geweren en veel geld. Alles komt terug in deze bingewatch-waardige Netflix Original!

How I Met Your Mother

De serie die eigenlijk alleen maar terugkijkt. Daarin vertelt Ted Mosby hoe hij zijn uiteindelijk vrouw ontmoet. In plaats van een korte terugblik naar het verleden, begint het verhaal in 2005 en eindigt het in 2030. Dit is het moment dat Ted het verhaal aan zijn kinderen verteld. In 9 seizoenen doorloop je het levensverhaal van Ted Mosby, waarin zijn vrienden, relaties en wanhopige liefde centraal staat.

Reageer op dit onderwerp


Uw banner hier?