Hollands Kroon Actueel

Fractievergadering Onafhankelijk Hollands Kroon

WIERINGERWERF – De fractie van het Onafhankelijk Hollands Kroon komt op maandag 21 september bijeen voor een fractievergadering in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.Dit gebeurt uiteraard met inachtneming van de corona maatregelen. De fractie vergadert vanaf 19.30 uur.

Tijdens de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 1 oktober a.s. besproken. Op de agenda staan de volgende punten: Samenwerkingsovereenkomst Campus De Terp, Artikel 6-verzoek Molenveld 4a Hippolytushoef, Concept Regionale Energiestrategie Noord-Holland Noord en wensen en bedenkingen. 

Indien u bij de fractievergadering aanwezig wilt zijn verzoeken wij u dit tijdig te melden via alexanderbugel@hollandskroon.nl of 06-20791744. In verband met de corona maatregelen is het aantal bezoekers namelijk beperkt. Mocht u over andere zaken dan de eerder genoemde agendapunten met de fractie van gedachten willen wisselen bent u natuurlijk ook van harte welkom.

U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch of via de e-mail u vragen of zorgen met de fractie delen. De contactgegevens staan hierboven

Reageer op dit onderwerp