Hollands Kroon Actueel

Foto: Wijkagent Michel Verhagen

Overlastveroorzaker Wieringerwerf krijgt laatste waarschuwing, man gebruik overmatig veel alcohol

WIERINGERWERF – Wijkagent Michel Verhagen is donderdagochtend samen met de GGD op bezoek geweest bij een inwoner van Wieringerwerf die al langere tijd overlast veroorzaakt in zijn buurt. De man zoekt zijn vertier in overmatig drankgebruik en daardoor tot grote overlast is.

Buurtbewoners en ondernemers klaagden over het gedrag van de man in de buurt en wijk waar deze woont. Het bezoekje van de wijkagent en de GGD moet de man op andere gedachten brengen wat zijn gedrag betreft en ook krijgt de man nu hulp aangeboden via de hulpverlening. 

Mocht de man zich niet aan de afspraken houden dan volgen er zwaardere sancties.

Reageer op dit onderwerp