Hollands Kroon Actueel

DEEN scherpt coronaregels verder aan

HOLLANDS KROON – Sinds medio maart hanteert DEEN Supermarkten maatregelen in haar winkels om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ze houden 1,5 meter afstand, hanteren een actief deurbeleid en maken zoveel mogelijk de winkelwagens schoon voor haar klanten.

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte en de Amsterdamse burgemeester Halsema, worden de corona maatregelen met ingang van morgen verder aangescherpt.

Voor alle winkels wordt het deurbeleid vanaf nu strikt gehanteerd. Dat betekent een beperkt aantal klanten in de winkels en maximaal 1 persoon per winkelwagen, zodat de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd. Het schoonmaken van winkelwagens blijft DEEN actief doen voor haar klanten.

Verder maakt DEEN haar klanten attent op de rustige uurtjes in de winkels. Die zijn vanaf openingstijd tot 9.00 uur en ’s avonds van 19.00 – 20.00 uur

Reageer op dit onderwerp