Hollands Kroon Actueel

Alzheimer Café Schagen op woensdag 14 oktober 2020

NOORDKOP – U heeft er vast niet meer op gerekend, maar op 14 oktober start Alzheimer Café Schagen weer voorzichtig met het Alzheimer Café in Schagen. Uiteraard in een aangepaste vorm en in ’t Slot Hotel Schagen in plaats van de vertrouwde zaal in de Bron.

Het onderwerp van de avond is Dementie in Coronatijd. De gastspreker van de avond zal een van de casemanagers van Geriant zijn.

In tegenstelling tot wat u gewend bent, is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt. De organisatie kan namelijk maar 20 bezoekers per avond ontvangen. Als deze avond goed verloopt zal er op 11 november (2e woensdag van de maand) op dezelfde manier wederom een Alzheimer Café plaats vinden.

Vanaf 19.15 uur verwelkomen zij u met koffie en thee. Het onderwerp start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is voldoende tijd om elkaar te spreken en over de inhoud van de avond na te praten.

Op de informatietafel kunt u folders en andere materialen inzien. Op de bibliotheektafel vindt u allerlei boeken over dementie die u kunt lenen.

Namens alle vrijwilligers van het Alzheimer Café Schagen, tot ziens op 14 oktober 2020 in de Ridderzaal van Het Slot Hotel Schagen. Adres: Slotplein 4,1741 CA Schagen.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via een mail naar nelteeuwisse@quicknet.nl De toegang is gratis Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr A. Rensing (06 2237 2553)

Reageer op dit onderwerp