Hollands Kroon Actueel

Terugroepactie Ons & Pond dropstaafjes van de Lidl

HOLLANDS KROON – Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product:  “Ons & Pond – Dropstaafjes, 250 gram”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland. Het gaat om de “Ons & Pond – Dropstaafjes, 250 gram” metTHT 11-02-2022. De “Ons & Pond – Dropstaafjes, 250 gram” bevatten gluten en tarwe die niet op het etiket vermeld  staan.

Deze waarschuwing geldt voor alle verpakkingen met een houdbaarheidsdatum van 11-02-2022. Klanten die overgevoelig zijn voor gluten en tarwe, wordt dringend aangeraden dit product niet te consumeren en terug te brengen naar een Lidl-filiaal. Bij inlevering van het product wordt het aankoopbedrag vanzelfsprekend vergoed. Klanten die geen overgevoeligheid voor gluten en tarwe hebben kunnen de Ons & Pond – Dropstaafjes, 250 gram” gerust eten.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Lidl Nederland via contact@lidl.nl of via telefoonnummer 020-7095039.

Reageer op dit onderwerp