Hollands Kroon Actueel

Hollands Kroon: “Jammer dat Jan Patat stopt, maar wij moesten wel”

WIERINGERWAARD – Ondanks een tweede gesprek tussen Jan de Jong van de patatkraam in Wieringerwaard en de gemeente Hollands Kroon, blijft Jan de Jong bij zijn besluit om te stoppen. De gemeente Hollands Kroon laat weten dat zij dit zeer spijtig te vinden. 

In een brief aan de gemeenteraad schrijft het college: “Wij hebben meegedacht over een oplossing en ook opties voorgelegd maar dat was helaas geen oplossing waar meneer akkoord mee wilde gaan. Van de mogelijkheid om de overige dagen ook open te zijn, is geen gebruik gemaakt. Wij kregen eerder al vragen/klachten van andere ondernemers met een standplaatsvergunning waarbij werd aangegeven dat zij het oneerlijk vonden dat de heer De Jong de gehele week zijn kar op de locatie liet staan. Handhavend optreden was noodzakelijk om geen precedentwerking te creëren. 

Wij hopen dat andere ondernemers van deze locatie gebruik willen maken voor het verkopen van snacks. Team Vergunningen gaat deze locatie actief onder de aandacht brengen bij nieuwe aanvragen.

Reageer op dit onderwerp