Datacenter Gate, de politiek schudt op zijn grondvesten

HOLLANDS KROON – De boodschap van wethouder Mary van Gent was duidelijk, zij eiste van haar twee partijgenoten Pim de Herder en Jeff Leever dat zij de aan het college gestelde vragen terug zouden trekken ander zij zou opstappen. 

Ook Hollands Kroon Actueel kreeg afgelopen vrijdag het dringende en dwingende verzoek van SHK om het bericht waar de vragen in stonden weer offline te halen. Vanochtend liet Onafhankelijk Hollands Kroon weten dat zij alsnog deze vragen aan het college gaan stellen. 

Lees deze vragen hier: OHK dient teruggetrokken vragen over bebouwing aan de westkant van de A7 opnieuw in

Jeff Leever laat aan het NHD weten dat het voor hem genoeg is geweest,,”Tot hier en niet verder. Af en toe moet je zoeken naar het compromis, maar in dit geval lijkt de positie van de raadsleden om te kunnen controleren te lastig. Voor een gemeente die dualisme hoog in het vaandel heeft staan, voelt het ongemakkelijk als dit zo wordt opgepakt.’’

Reageer op dit onderwerp

1 thought on “Datacenter Gate, de politiek schudt op zijn grondvesten

Comments are closed.