Vrienden starten inzamelingsactie voor Zohra Jebari, die op 1 november plotseling overleed

ANNA PAULOWNA – Voor de vele vrienden en vriendinnen van Zohra Jebari uit Anna Paulowna zal 1 november voortaan als een gitzwarte dag de boeken in gaan. Op die dag overleed Zohra Jebari (17) aan een plotselinge hartstilstand bij De Verwachting in Anna Paulowna. Een passerende automobilist vond haar en belde direct 112, maar het ambulancepersoneel kon maar weinig meer voor haar betekenen.

Marit Hendrikse, Juna van der Meij en Puk de Wit zijn nu een inzamelingsactie gestart om het graf van Zohra van een gedenksteen te voorzien en om de grafrechten voor jarenlang af te kopen zodat ze daar tientallen jaren kan blijven liggen. 

Op https://www.doneeractie.nl/inzameling-begrafenis-zohra/-47347 kunt u uw donatie kwijt, de tussenstand is al 6522 euro.

Reageer op dit onderwerp