Evelien Vijn start NK Allround met winst tegen Esmee Visser in mooie nieuwe PR.

WIERINGERWERF – Het niet echt haar afstand, de 500 meter, maar ze wist wel met een kleine 2 seconden Esmee Visser te verslaan waarmee ze op een keurige 13e plaats wist te eindigen in haar eerste NK Allround bij de senioren.

Jorien ter Mors was zoals verwacht de snelste dame op de 500 meter voor Antoinette de Jong op de tweede plaats en Marijke Groenewoud op de derde plaats

Op de 3000 meter moest Evelien Vijn aantreden tegen Joy Beune, die zoals verwacht te sterk was voor haar, maar ondanks dat wist Evelien een keurige 4:13,415 te rijden, maar 10 seconden achter Melissa Wijfje die de 3000 meter op haar naam wist te schrijven. nr. 2 werd Antoinette de Jong en de derde plaats ging naar Reina Anema.

Morgen moet Evelien Vijn op de 1500 meter, de ritten worden later vandaag bekend gemaakt.

Reageer op dit onderwerp