Cleanup Anna Paulowna groot succes

ANNA PAULOWNA – Ondanks dat het regenachtig was in de ochtend was het tijdens de opruimactie van zwerfafval in Anna Paulowna helemaal droog. Georganiseerd door Arnoud Blijdorp, ook wel bekend als Zwerfie Anna Paulowna, kwamen circa 40 mensen op de opruimactie af. Waaronder een grote afvaardiging scouts van Scouting Anna Paulowna.

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Samen met andere enthousiaste zwerfafvalrapers hebben we gedurende 2 uur lang zoveel mogelijk zwerfafval opgeruimd in Anna Paulowna. In groepen verspreid hebben we geprobeerd zoveel mogelijk wijken in Anna Paulowna te verlossen van afval. Vele zakken werden gevuld met blikjes, flesjes, verpakkingen van etenswaren en allerlei plastic rotzooi,” vertelt Arnoud Blijdorp aan de redactie.

Na 2 uur keerden we terug op de startplaats naast sportaccommodatie Veerburg en werd duidelijk dat iedereen het nuttig én gezellig vond. Gekke vondsten? Een hele stapel pionnetjes, een vol zakje drugs, complete multomappen en een redbull flesje uit 2013.”

Op naar de volgende opruimactie!!

Wil je op de hoogte blijven wanneer er een volgende actie is? Volg Zwerfie Anna Paulowna op Instagram of Facebook. Of stuur een berichtje naar zwerfieap@gmail.com

Reageer op dit onderwerp