Hollands Kroon stelt renovatie zwembad de Rijd uit

NIEUWE NIEDORP – De plannen om zwembad De Rijd in Nieuwe Niedorp te renoveren worden nog even uitgesteld. Afgelopen zomer heeft Remco Mienis op Facebook een oproep gedaan aan de gemeenteraad van Hollands Kroon om het zwembad onder handen te nemen. Hij kreeg veel steun uit het dorp. 

Het college is er sindsdien druk mee bezig. Op 17 december zou het onderwerp door de gemeenteraad worden besproken. 

Doordat het college nog wacht op enkele rapportages en offertes, wordt het voorstel uitgesteld naar volgend jaar. Ook wil het college nog in gesprek gaan met de omgevingsdienst Noord-Holland Noord en een technisch inspectiebureau. 

Het college heeft het vermoeden dat de kosten veel hoger worden dan in eerste instantie gedacht.

Via mediapartner: Noordkop Centraal

Reageer op dit onderwerp