Hollands Kroon Actueel

Foto: Wijkagent Wieringermeer

Woninginbraken Middenmeer en Wieringerwerf, 3 woninginbraken in 2 dagen tijd

WIERINGERWERF/MIDDENMEER – Drie woninginbraken in slechts twee dagen tijd. De politie in Hollands Kroon heeft het druk met zoeken naar de daders van deze inbraken. De politie hoopt dan ook dat mensen in Middenmeer waar 2x is ingebroken en in Wieringerwerf waar 1x is ingebroken camerabeelden hebben van deze inbraken.

De criminelen maken gebruik van grof geweld door gebruik te maken van een koevoet en zo ramen en deuren te forceren. De politie roept dan ook iedereen op die een verdachte situatie zien direct 112 te bellen.

Ook stimuleert de politie het gebruik van buitencamera’s, heeft u een camera, meld deze aan op www.politie.nl, dan weet de politie waar ze hangen en kunnen dan de beelden terugkijken om zo de verdachten in beeld te krijgen.. Dit geldt ook voor de z.g.n. deurbellen met camera, ook deze kunt u aanmelden.

Reageer op dit onderwerp