Hollands Kroon Actueel

De leukste gadgets om zelf in huis te halen

INGEZONDEN MEDEDELING – Als je het leuk vindt om allerlei hebbedingetjes in huis te halen dan ben je zeker niet de enige. Heel veel mensen hebben een zwak voor nieuwe gadgets om uit te testen. Nu is het alleen wel zo dat je waarschijnlijk al heel wat in huis hebt. Wat zijn nu echt de nieuwste gadgets die je in huis zou moeten halen? Om je antwoord te geven op deze vraag hebben we in dit artikel de leukste gadgets voor je op een rijtje gezet. Kies je voor één van deze gadgets dan weet je zeker dat je lang plezier zult hebben van je nieuwe aankoop.

  • Een goede smartwatch: Vandaag de dag is het natuurlijk zo dat er ontzettend veel smartwatches te vinden zijn. Met een smartwatch weet je zeker dat je echt alles uit jouw telefoon kunt halen. Zo kan je met een smartwatch bijvoorbeeld appjes versturen zonder dat je jouw telefoon uit je zak hoeft te halen. Ook kan je een nieuw liedje opzetten als je buiten aan het hardlopen bent. Met een smartwatch van bijvoorbeeld Samsung of Apple kun je eigenlijk niet de fout in gaan. Als je het leuk vindt kan je overigens talloze mooie Apple Watch 6 40mm bandjes voor jou vinden via het internet. Met deze handige bandjes maak je jouw smartwatch nog net even wat persoonlijker.
  • De nieuwe NVIDIA GeForce RTX videokaart: De nieuwe Xbox en PlayStation consoles zijn nog steeds bijna onmogelijk te krijgen. Gelukkig is het voor PC-gamers wel mogelijk om in te springen op de nieuwste technologie. Een tijdje geleden is er een nieuwe gadget uitgekomen van NVIDIA. Met de nieuwe RTX 30-serie videokaarten weet je zeker dat je de kwaliteit van jouw games echt naar het volgende niveau kunt tillen. Combineer dit met een goede monitor en je bent voorzien van de best mogelijke game-ervaring die je maar kunt vinden op dit moment.
  • De Floathing Plant van Flyte: Als je gadgets en natuur wilt combineren dan is dit echt dé gadget die je in huis zou moeten halen. Waarschijnlijk heb je deze unieke gadget wel eens voorbij zien komen. Het is zwevende plantenbak die echt volledig van de grond komt. Dit product werkt natuurlijk aan de hand van sterke magneten. Hoewel dit niet de meest goedkope gadget is die je maar kunt vinden zal je er wel gelijk een hoop plezier aan ondervinden. Er zijn overigens nog veel meer zwevende gadgets te vinden binnen het assortiment van Flyte. Zo kan je bijvoorbeeld ook een zwevende lamp of zelfs een zwevende klok kopen voor bij jou in huis.
  • De voordelige Jabra Elites: De Jabra Elites weten het echt op te nemen tegen de Airpods van Apple. Deze oortjes bieden een geweldig geluid voor een fractie van de prijs. Deze Bluetooth-oordopjes zijn dan ook echt ideaal om te bestellen als gadget. De actieve, instelbare ruisonderdrukking is een fantastische functie waarmee je net even wat meer kunt genieten van je muziek. Daar komt bij dat het design veel mooier is dan dat van Apple. Bij Apple is het toch alsof je twee tandenborsteltjes in je oren hebt zitten. Met deze oortjes van Jabra weet je daarentegen dat je in stijl rond kunt lopen en dat je tegelijkertijd geniet van de beste kwaliteit die je maar kunt vinden op het gebied van audio.

Deze selectie geeft je in ieder geval wat leuks om naar uit te kijken voor de komende maanden. Met deze gadgets zal je dan ook echt wel even zoet zijn. Het bestellen van gadgets is altijd weer leuk om te doen. Af en toe kan je jezelf echt wel eens verwennen. En hoe kan dit beter dan met een leuk hebbedingetje?

Reageer op dit onderwerp