Toch nog illegaal feest, deze keer in Den Oever, zoektocht naar gewonde man en drankrijder maakt het erg bont

Hollands Kroon – De wijkagent in de Wieringermeer en zijn collega’s hebben toch nog een redelijke drukke nacht achter de rug.. Als eerste moesten zij in actie komen in Den Oever waar tegen alle regels in een feest gaande was.

Samen met handhaving hebben zij dit feest beëindigd en kregen alle feestgangers een boete van 95 euro. Later in de nacht werd een alcomobilist uit Middenmeer aangehouden die stomdronken ij zijn auto zat, de man blies maar liefst 1165 ug/l. Los van de boetes die de man heeft gekregen kreeg hij ook een educatieve maatregel die hij zelf mag betalen..

Daarnaast moest de politie op zoek naar een mogelijke gewonde man in Hippolytushoef, op de grond van de plaats waar de man was gezien lag bloed en dus is het vermoeden groot dat dit bij de persoon die vermist is hoort. De man is tot op heden nog niet teruggevonden.  Zodra meer duidelijk is zullen wij dit melden.

Reageer op dit onderwerp