Denk mee met Hollands Kroon over de toekomst van de IJsselmeerkust

HOLLANDS KROON – Langs de kust van het IJsselmeer wordt de komende jaren gewerkt aan natuur, drinkwatervoorziening, energie, recreatie en toerisme, wonen en werken, industrie, landbouw en visserij. Dat heeft gevolgen voor u als inwoner, ondernemer of recreant. De provincie werkt hiervoor samen met Rijkswaterstaat, de gemeenten Hollands Kroon, Medemblik en Enkhuizen, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en PWN. Hollands Kroon graag hierover met u in gesprek. Bekijk het programma, kies uw sessie en meld u aan.

Wat zijn de kustweken?

In het kustgebied waar u woont, werkt en recreëert, gaan de komende jaren meerdere dingen spelen. Het gaat onder meer om natuur, de drinkwatervoorziening, energie, recreatie en toerisme, wonen en werken, landbouw en visserij en industrie. Het kustgebied kan veranderen door de gevolgen van initiatieven en plannen.

Lees ook: Gemeenteraad spreekt zich uit tegen komst windmolens en zonne-eilanden in het IJsselmeer

Informatie over projecten

De betrokken overheden informeren u graag over lopende en toekomstige projecten en processen. Dit doen zij in de periode van 1 tot en 19 maart 2021 tijdens de Kustweken. Hollands Kroon gaat dan graag met u in gesprek.

Praat mee

Hollands Kroon is benieuwd wat u vindt van de ontwikkelingen en uitdagingen waar de gemeente voor staat. Door mee te praten tijdens de Kustweken kunt u bijdragen aan de toekomst van uw kustgebied. Er zijn meerdere online bijeenkomsten. Bekijk het via deze link.

Reageer op dit onderwerp