Hollands Kroon zet terrassenbeleid ook in 2021 door.

HOLLANDS KROON – Hollands Kroon gaat op dezelfde voet verder met haar terrassenbeleid die zij in 2020 heeft ingesteld vanwege de coronacrisis. Om de horeca toch nog een kans te geven om inkomsten te generen is Hollands Kroon welwillend om ook in 2021 hier aan mee te werken.

De horeca is 1 van de zwaarst getroffen sectoren in Nederland, vanaf dag 1 is de horeca op slot, de terrassen mochten wel onder strenge voorwaarden open. Om de horeca toch zoveel mogelijk tegemoet te komen mochten zij de terrassen flink uitbreiden om zo de klanten te ontvangen en toch de 1.5 meter regel in stand te houden.

Nu Hollands Kroon heeft besloten om ook in 2021 het beleid voort te zetten is er toch weer wat licht aan de horizon voor de horeca ondernemers in Hollands kroon.

Foto: De Polderij in Anna Paulowna

Reageer op dit onderwerp