College ziet interpellatiedebat met vertrouwen tegemoet

HOLLANDS KROON – Het college van Hollands Kroon heeft vertrouwen in een goede afloop van het interpellatiedebat over de datacenters dat donderdagavond wordt gehouden.  Het debat is aangevraagd door de coalitiepartijen Senioren Hollands Kroon, CDA en VVD. 

De drie partijen willen weten wat wel en niet klopt in alle berichtgeving in de media rondom de restwarmte van de datacenters. Ook willen de fracties weten of het college bevoegd was om de vergunning voor de bouw van de datacenters af te geven.  “Wij zijn blij dat wij in een 1-op-1 debat de raad kunnen informeren”, vertelt wethouder Theo Meskers. 

Het debat wordt donderdagavond vanaf 20.00 uur gehouden en is live te volgen via de website van de gemeente Hollands Kroon.

Via mediapartner Noordkop Centraal

Reageer op dit onderwerp