Hollands Kroon laat inwoners meedenken over toekomst ’t Veld en Zijdewind

HOLLANDS KROON – Woont u in ’t Veld of Zijdewind? Dan heeft u een brief van Hollands Kroon gekregen. Hierin vraagt de gemeente Hollands Kroon u om ideeën en wensen in te sturen om uw dorp nog mooier, beter en prettiger te maken om in te wonen. Tot 11 april kunnen inwoners van ’t Veld en Zijdewind hun ideeën doorgeven. Dit kan via het platform denkmee.hollandskroon.nl. De beste ideeën werkt de gemeente Hollands Kroon uit en gaan ze realiseren.

Inwoners van ’t Veld en Zijdewind mogen meebepalen hoe hun dorp eruitziet

Daarom vraagt Hollands Kroon aan hen wat er nodig is om nu en in de toekomst, prettig te wonen en te leven in deze dorpen. Wat mist er of wat moet er behouden blijven? Wat vinden inwoners belangrijk? Denk aan winkels, huizen, bomen/planten, gezelligheid in het dorp, zorgen voor elkaar, veiligheid op straat en in het verkeer. Noem maar op. Kortom; alle ideeën zijn welkom. De dorpsraad ’t Veld-Zijdewind denkt ook actief mee. Dit project is een pilot. Als de resultaten goed zijn, gaat Hollands Kroon dit ook in de andere dorpen in Hollands Kroon doen.

De ingebrachte ideeën worden samen met de inwoners verder uitgewerkt

Deze zet Hollands Kroon in een wensenkaart. Hierin geeft Hollands Kroon aan welke ideeën en wensen snel te realiseren zijn. Ook geeft Hollands Kroon aan welke in de toekomst uitgevoerd worden, of niet haalbaar zijn. Het hele proces van idee tot wensenkaart maakt Hollands Kroon onder meer bekend via het platform denkmee.hollandskroon.nl.

Heeft u vragen over dit onderwerp?

Neem dan contact met Hollands Kroon op.

Reageer op dit onderwerp