Jan Martijn Stout is de nieuwe wijkagent voor Wieringen

WIERINGEN – Jan Willem Stout is vanaf vandaag, 31 maart, de nieuwe wijkagent voor Wieringen en aan Hollands Kroon Actueel laat hij weten dat hij er ook heel veel zin in heeft.

Via Hollands Kroon Actueel stelt Jan Martijn Stout zich voor aan de inwoners van Wieringen: ,, Vanaf vandaag mag ik jullie nieuwe wijkagent zijn, ik heb er heel veel zin in. Mijn naam is Jan Martijn Stout, 41 jaar, getrouwd en wij wonen in Alkmaar. Sinds 2009 werk ik bij de politie, daarvoor heb ik een winkel en restaurant gehad. Hollands Kroon hoort bij het team Heerhugowaard, waar ik al heel lang werk. Als ik dienst had ‘op’ Wieringen viel mij al op hoe mooi het is. Glooiend, er is zee, meer en rust.

Toen ik begon als wijkagent in Hollands Kroon waren er al gelijk een paar heftige zaken. Ik heb gemerkt dat persoonlijk contact heel belangrijk is, en een luisterend oor het verschil kan maken. Spreek mij gerust aan als ik in de wijk loop, laat weten als er iets is, ook al denkt u dat het misschien niet direct iets is voor de politie, dan weet ik altijd wel de juiste instantie te vinden met u. Ook ben ik via Insta makkelijk te bereiken. Tot snel op Wieringen!

Mocht u met de wijkagent in contact willen komen, bel dan met 0900-8844 en vraag naar wijkagent Stout dan wordt u doorverbonden.

Reageer op dit onderwerp