Wat eten wij vandaag: Geroosterde schouderkarbonade met krieltjes en honing-mosterdsaus

Geroosterde schouderkarbonade met krieltjes en honing-mosterdsaus

Wat eten wij vandaag: Geroosterde schouderkarbonade met krieltjes en honing-mosterdsaus Wat eten wij vandaag: Geroosterde schouderkarbonade met krieltjes en honing-mosterdsaus
Aantal personen: 4 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingredients

  • 4 schouderkarbonades
  • 2 eetl. mosterd
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 theel. honing
  • 450 g krieltjes, koelvers, voorgekookt
  • 200 ml kookroom of
  • 200 ml crème fraîche

Instructies

  1. Bestrooi het vlees met zout en peper. Meng 1 eetlepel mosterd met de olijfolie en honing en bestrijk de karbonades hiermee.
  2. Bereid de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit een grillpan en rooster het vlees in 5-6 minuten per kant goudbruin en gaar. Keer de karbonades om als ze gemakkelijk van de pan loslaten.
  4. Verwarm de room en de rest van de mosterd. Schep de krieltjes erdoor. Serveer ze bij de karbonades.

Extra

Tips: Lekker met doperwten of worteltjes.

Reageer op dit onderwerp