Wonen in een molen met zwembad? In Anna Paulowna kan het.

ANNA PAULOWNA – De omschrijving op woningsite Funda zegt genoeg: ,,Het oer-Hollandse plaatje kan niet idyllischer: een stellingmolen bovenop een traditionele zaagloods, aan de voorzijde het water en achter een uitzicht tot aan de horizon. Alleen het ‘woesj, woesj’ van de wieken doorbreekt de stilte.”

Voor de mensen die graag vrij willen wonen, in een stellingmolen en veel luxe eisen, die kunnen hun hart ophalen bij deze te koop staande molenwoning. Achter het zwart geteerde, gepotdekselde uiterlijk van de zaagloods gaat een riante (269 m2) en zeer luxe woning schuil. Het hart wordt gevormd door een heerlijke woonkamer direct onder het achtkant, dat weerspiegeld wordt in de vorm. Het uitzicht vanuit de serre over de achtergelegen landerijen is fenomenaal.

In de vleugel links van de woonkamer vinden we een leefkeuken in landelijke stijl, kantoor- en/of hobbyruimten en een bijkeuken die toegang biedt tot de twee garages op de kop van deze vleugel. Aan de andere zijde van de woonkamer vinden we de mastersuite – met kleedkamer en badkamer – en het zwembad met sauna, valt te lezen op Funda.

Voor de geïnteresseerden, de vraagprijs is € 1.495.000,- en staat te koop bij Aerdenhout & Omstreken makelaars

Foto: Funda

Reageer op dit onderwerp