Ongeval met vrachtwagen op N9 bij Julianadorp door inhalende automobilist

NOORDKOP – Op de N9 bij Julianadorp heeft een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen. Een inhalende automobilist is hier te vroeg teruggegaan met de aanrijding tot gevolg.

De auto wilde de vrachtwagen inhalen, maar doordat er een tegenligger aankwam, is de automobiliste te vroeg naar rechts gegaan. Hierdoor raakte ze in de slip, heeft een verkeersbord geraakt en net voor het water tot stilstand kwam. De automobiliste, een vrouw, raakte bij de aanrijding gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg (N9) tussen Julianadorp en Julianadorp Zuid was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Het verkeer moest via de parallelweg verder rijden.

De politie heeft de geschrokken vrachtwagenchauffeur opgevangen. Deze is samen met de politie naar de Kwantum gereden, waar hij een bak koffie kreeg. De auto raakte total loss, maar de vrachtwagen heeft nagenoeg geen schade.

Foto: Inter Visual Studio / Hans Vrenegoor

 

Reageer op dit onderwerp