Wat eten wij vandaag: Vega pasta con polpette

Vega pasta con polpette

Wat eten wij vandaag: Vega pasta con polpette Wat eten wij vandaag: Vega pasta con polpette
Aantal personen: 4 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingredients

  1. Kook de spaghetti beetgaar. Verwarm de room met de citroenrasp op een lage stand. Klop de boter beetje bij beetje erdoor.
  2. Voeg de spaghetti met een beetje kookvocht toe. Kook een paar minuten op een lage stand, tot de pasta de saus iets heeft opgenomen. Schep de spaghetti met saus op borden en leg de bloemkoolballetjes erop. Garneer met de basilicum en partjes citroen.

Instructies

Ingrediënten

  • 1 kleine bloemkool, ca. 600 g
  • 2 el olijfolie
  • 75 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 35 g broodkruim of
  • 35 g paneermeel
  • 2 eieren
  • nootmuskaat
  • 350 g spaghetti
  • 200 ml room
  • 1 citroen, rasp
  • 30 g boter
  • 0,5 bosje basilicum
  • 1 citroen, in parten

Extra

Tips Sneller aan tafel? Gebruik dan voor deze pasta kant-en-klare vegaballetjes naar keuze. Roer de balletjes niet door de saus, maar serveer ze pas op je bord.

Foto: DEEN Supermarkten

Reageer op dit onderwerp