Hollands Kroon komt met gratis ‘geldplannen’ voor haar inwoners

HOLLANDS KROON – Vindt u het lastig om uw geldzaken op orde te houden of wilt u weten waar u recht op heeft? Hollands Kroon helpt u graag. Op de website Startpunt Geldzaken geeft u anoniem antwoord op vragen. Daarna ziet u gelijk welke stappen u kunt nemen om uw geldzaken te plannen of te verbeteren. Er zijn negen soorten ‘geldplannen’. Zo is er ook voor uw situatie een geschikt plan.

Geldproblemen voorkomen

De geldplannen zijn een belangrijk hulpmiddel om geldproblemen te voorkomen. Als u geldstress heeft is het moeilijk om plannen te maken voor later. Met deze ‘geldplannen’ kunt u makkelijk uw geldzaken op een rij zetten.

Voor wie is deze service?

Deze service is gratis voor inwoners die

  • vaak geld te weinig hebben;
  • soms geld over hebben maar meestal niet;
  • veranderingen hebben in hun financiële situatie;
  • regelmatig geld over hebben.

Samenwerking

De ‘geldplannen’ zijn ontwikkeld door Startpunt Geldzaken. Startpunt Geldzaken is een samenwerking van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud), Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en Stichting Certificering FFP (Federatie Financiële Planners).

Meer informatie

Reageer op dit onderwerp