Pontjeslopers Wieringerwerf krijgen rekening gepresenteerd

WIERINGERWERF –  Het was weer eens raak met het pontje langs de Derk Stevensweg in Wieringerwerf. Een groepje van 4 jongeren hebben het pontje losgemaakt met wederom veel schade tot gevolg. Het pontje is al vaker doelwit geweest waarbij voor duizenden euro’s schade werden geleden.

De wijkagent van Wieringerwerf zegt in een reactie: ‘Na onderzoek hebben we een 4 tal jonge jongens weten te achterhalen die verantwoordelijk zijn voor de schade van vandaag. Er was volgens hen geen opzet in het spel. Feit is wel dat er schade is veroorzaakt door hun toedoen en dat het touw zal moeten worden vervangen. De mannen en ouders zullen opdraaien voor de schade en krijgen de rekening gepresenteerd van de gemeente.

Foto: Wijkagent Wieringermeer

Reageer op dit onderwerp