Justin de Weert uit Hippolytushoef in het zonnetje gezet tijdens de Wereld Jonge Talentendag

HIPPOLYTUSHOEF – 18 jaar is Justin de Weert uit Hippolytushoef en geslaagd voor zijn VWO examen en sinds zijn schooltijd al een druk baasje op het sociale vlak. Zo is Justin lid geweest van de jongerenrechtbank in de Noordkop, lid van de medezeggenschapsraad en sinds zijn 15e betrokken in het bedrijfsleven als boekhouder bij de Praxis en daarnaast al jaren vrijwilliger bij het Wieringer Eilandmuseum Jan Lont.

En dat viel ook op bij Edwin Wittink van de Hollands Kroonse Uitdaging en toen Wittink in 2019 de Beursvloer ging organiseren vroeg hij Justin de Weert om hem te komen assisteren tijdens het evenement in de Rekenkamer. Dat beviel zo goed dat Wittink Justin vroeg om te blijven en niet veel later matchgroepslid te worden.

Justin de Weerd heeft altijd al veel interesse getoond voor de regio Wieringen maar heeft nu dankzij de Hollands Kroonse Uitdaging gezien wat de rest van Hollands kroon te bieden heeft. Justin toont vooral veel interesse in het zoveel mogelijk ervoor te zorgen dat de voorzieningen in Hollands Kroon in stand blijven, en dankzij de Hollands Kroonse Uitdaging kan dit worden gedaan.

Tijdens de Wereld Jonge Talentendag werd Justin dan ook terecht in het zonnetje gezet. Het hele interview met Justin de Weert leest u op de website van De Nederlandse Uitdaging

Foto via Hollands Kroonse Uitdaging

Reageer op dit onderwerp