Pas in september besluit over veilig maken N248

NOORDKOP – De provincie Noord-Holland en de gemeenten  Schagen en Hollands Kroon nemen in september een beslissing over maatregelen om de N248 veiliger te maken. Op de weg zijn de afgelopen jaren verschillende ongelukken gebeurd, waarvan enkele met dodelijke afloop. Vooral de kruising met de Wadweg is onveilig door overstekende fietsers. 

8 juli heeft een werkgroep zich over mogelijke maatregelen gebogen. Verkeersbureau Arcadis gaat alle suggesties nu verwerken in een adviesrapport. Dat rapport is na de zomer klaar. Op 29 september is er een nieuwe informatiebijeenkomst waar de maatregelen verder worden toegelicht. 

Lees ook: Provincie gaat kruispunt N248 aanpakken na zoveelste dodelijk ongeval

Via mediapartner: Noordkop Centraal

Reageer op dit onderwerp