Hollands Kroon Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Erasmus Trio in de Lucaskerk Winkel

19 januari @ 20:00 - 22:30

Kosten: €12,00

WINKEL – Het Erasmus Trio bestaat uit de pianist Thomas Herrmann, de violiste Vera Laporeva en de celliste Xiaojia Xu (SjawDja Sju). Kenmerkend voor het trio zijn een warme, ronde klank, een energieke speelstijl en een breed repertoire. Zij zijn naast werken uit de klassiek-romantische periode ook zeer geïnteresseerd in hedendaagse muziek. In het programma “Dansen van de Wereld” spelen zij o.a. werken van Piazzolla, Tchaikovsky en Dvorak.

Het concert begint om 20.00 uur. Prijs € 12,=  Meer informatie over het concert vindt u op onze website www.culturelestichtingniedorp.nl.  Hier kunt u ook  reserveren. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemen van Nuijens in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op (0224) 54 21 19.

Wij hopen u te zien in de verwarmde Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel. Parkeren is gratis. Late beslisser? Kom dan gewoon naar de kerk. Er kunnen  vast nog wel een paar stoelen bij om het concert mee te beleven.  

Een avond om niet te missen, want bij de CSN belééf je het. www.culturelestichtingniedorp.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Gegevens

Datum:
19 januari
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
Kosten: €12,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

Culturele Stichting Niedorp
Telefoon:
0226702261
E-mail:
info@culturelestichtingniedorp.nl
Website:
https://www.culturelestichtingniedorp.nl/pg-13457-7-100175/pagina/culturele_stichting_niedorp_-_het_culturele_programma_in_de_regio.html

Locatie

Lucaskerk
Dorpsstraat 177
Winkel,
+ Google Maps