Hollands Kroon Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Groninger “Stroatklinkers” in de Cultuurschuur

23 november @ 20:00 - 22:00

Kosten: €12,50

WIERINGERWERF – Limburg heeft Rowwen Hèze, Gelderland Normaal, maar Groningen heeft de Stroatklinkers. Net als de legendarische Ede Staal zingen ze in hun eigen Groninger dialect.

De schitterende teksten combineren de vijf muzikanten met aanstekelijke Bluegrass; Amerikaanse volksmuziek. Afgewisseld wordt er met Ierse folk, bekend werk uit de popmuziek en akoestische instrumentale nummers.

De Stroatklinkers staan op het podium garant voor een flinke dosis vakmanschap, entertainment en speelplezier. Dit zullen ze laten zien en horen op zaterdagavond 23 november in de Cultuurschuur te Wieringerwerf. Voor de Groningers die zijn neergestreken in deze regio of lijntjes hebben met de provincie of stad Groningen een must om mee te maken, hoewel iederéén er van zal genieten.

Het optreden in de Theaterzaal van de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf begint zaterdagavond 23 november om 20.00 uur. De entree bedraagt € 12,50 inclusief twee consumpties. Kaarten zijn voor aanvang te verkrijgen aan de zaal.

Reserveren hoeft niet, maar mag wel via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl  of telefonisch bij Roelie Schiere; 0227 58 1781.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Gegevens

Datum:
23 november
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Kosten: €12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

cultureleraad Wieringerwerf
E-mail:
reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl
Website:
http://www.cultureleraad-wieringerwerf.nl

Locatie

cultuurschuur
Loggersplein 1
Wieringerwerf, 1771 CE
+ Google Maps
Telefoon:
0227-820784
Website:
http://decultuurschuur.nl/