Hollands Kroon Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziektheatervoorstelling De Weg van Ekaterina Levental in Hippolytushoef

27 november 2018 @ 08:00 - 17:00

Foto: Philip van Ootegem

HIPPOLYTUSHOEF – Project Geestdrift presenteert vrijdag 30 november de muziektheatervoorstelling De Weg van Ekaterina Levental en Chris Koolmees in de Doopsgezinde kerk in Hippolytushoef. Aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten € 7,50.

De Weg vertelt het aangrijpende verhaal van Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet-Unie. Een verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop, gezien door de ogen van een tiener, geïllustreerd met prachtige muziek.

In deze persoonlijke muziektheatervoorstelling neemt zangeres en harpiste Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde. De weg, die leidde van land naar land, toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie niet in Oezbekistan konden blijven door oplaaiend antisemitisme.

Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst en hoe die van de ene op de andere dag bepalend werd in het alledaagse leven. Hoe ze op haar weg zocht naar het sprookje, zoals ze dat kende uit het theater. Gedreven door een onuitputtelijke veerkracht, en hoop. Prachtige muziek illustreert in dit soloconcert de emotionele kant van de vlucht. Een veelbewogen weg naar de toekomst.

Kijk voor meer informatie op www.projectgeestdrift.nl

Gegevens

Datum:
27 november 2018
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,