Hollands Kroon Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Openbare fractievergadering GroenLinks

18 februari @ 20:00 - 21:30

DEN OEVER – Praat dinsdag 18 februari mee met de fractie van GroenLinks! De openbare fractievergadering is van 19.30 tot 22.00 uur in de Zingende Wielen in Den Oever. Iedereen is van harte welkom.

Op de agenda staan de onderwerpen van de raadsvergadering van 27 februari, o.a. het Programma duurzaamheid 2020-2023 en (waarschijnlijk) een aantal verzoeken voor (grootschalige) huisvesting van arbeidsmigranten op grond van artikel 6 (uitzonderingen op het vastgestelde beleid), waaronder een verzoek voor grootschalige logiesaccommodatie bij het Joods Werkdorp. Ook vraagt het college de raad om extra geld ter beschikking te stellen voor fase 3 van de verbouwing van MFA de Ontmoeting.

De vergaderstukken staan (binnenkort) op de website van Hollands Kroon (ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/HollandsKroon/5ec77e77-3ee9-40c7-820b-05f9ef003206). Iets anders aan de fractie voorleggen kan natuurlijk ook. Vooraf aanmelden hoeft niet, maar wordt wel op prijs gesteld. Stuur een berichtje naar lilianpeters@hollandskroon.nl (fractie) en/of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secreariaat).

Ook buiten het fractieoverleg om kun je dingen bij GroenLinks aankaarten. Bestuur en fractie zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen. Informatie over activiteiten en standpunten staan op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter: @GLhollandskroon.

Vooraankondiging:

Op zaterdagmiddag 29 februari is er in Het Ideeëntheater in Barsingerhorn een politiek café “Houd Hollands Kroon schoon” met Tweede Kamerlid Suzanne Kröger en Zwerfie Anna Paulowna. Nadere informatie komt binnenkort op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon

Gegevens

Datum:
18 februari
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

GroenLinks

Locatie

Zingende Wielen
Akkeweg 38
Den Oever,
+ Google Maps