Hollands Kroon Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Openbare Fractievergadering GroenLinks

22 november @ 14:00 - 16:00

NIEUWE NIEDORP – Praat vrijdag 22 november met ons mee! De fractievergadering is van 14.00 tot 16.00 uur in Dorpshuis Prins Maurits, Dorpsstraat 79, 1733AE Nieuwe Niedorp.

Iedereen is van harte welkom. Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Stuur even een berichtje naar lilianpeters@hollandskroon.nl (fractie) en/of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secretariaat).

In het fractieoverleg bespreken we de raadsvergadering van 28 november. De vergaderstukken staan op de website van Hollands Kroon. Op de agenda staat o.a. grootschalige logiesaccommodatie bij rijksmonument Joods Werkdorp in Slootdorp (in strijd met de vorige maand oor de raad vastgelegde beleidsregels logiesfuncties tijdelijke medewerkers).

Iets anders aan ons voorleggen kan natuurlijk ook! Ook buiten het fractieoverleg om kun je dingen met ons bespreken of aan ons vragen. Wij zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen.

Informatie over onze activiteiten en standpunten staat op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon. Volg ons ook op twitter: @GLhollandskroon.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandskroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Gegevens

Datum:
22 november
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

GroenLinks

Locatie

Prins Maurits
Dorpsstraat 79
Nieuwe Niedorp, 1733 AE
+ Google Maps
Telefoon:
06 46410417
Website:
https://www.facebook.com/dorpshuisdeprinsmaurits/