Hollands Kroon Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Simone Honijk Kwintet in de Cultuurschuur Wieringerwerf

13 januari @ 15:00 - 17:00

WIERINGERWERF – Zondagmiddag 13 januari komt er een bevlogen groep muzikanten onder leiding van Simone Honijk naar de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Opgegroeid in een muzikaal gezin en met haar stem als tweede natuur zal Simone en vier mede muzikanten garant staan voor een fantastisch jazzy optreden.

Naast de begeleiders Thomas Winther Andersen met de contrabas, Gunnar Graafmans op drums en Bob Wijnen aan de piano, staat gast soliste Ellister van der Molen met trompet en bugel in de schijnwerpers. Zij maakt van het oorspronkelijke “kwartet” deze zondag een aanstekelijk “kwintet”. De prachtige stem van Simone Honijk, haar ultieme gevoel voor timing en improvisatie, laat muziek en zang op warme wijze samenvloeien. Daarbij wordt het publiek getrakteerd op virtuoze solo’s van alle muzikanten en gast solist Ellister van der Molen in het bijzonder. Ze vormen met elkaar een gouden combinatie.

Voor de liefhebbers van dit genre geweldig om mee te maken en een goede reden om deze middag vrij te houden.

Het optreden vindt plaats in de Theaterzaal van de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Gegevens

Datum:
13 januari
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

cultureleraad Wieringerwerf
E-mail:
reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl
Website:
http://www.cultureleraad-wieringerwerf.nl

Locatie

cultuurschuur
Loggersplein 1
Wieringerwerf, 1771 CE
+ Google Maps
Telefoon:
0227-820784
Website:
http://decultuurschuur.nl/