Hollands Kroon Actueel
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verhalen vertellen in de Cultuurschuur

2 oktober @ 19:30 - 21:30

WIERINGERWERF – Woensdag 2 oktober start Josje de Baat weer met de avonden “verhalen vertellen”: op de 1e woensdag van de maand is er een workshop over een bepaald thema, de 3e woensdag van de maand oefeningen in improvisaties. Tijd: 19.30-21.30 locatie Cultuurschuur Loggersplein 1, Wieringerwerf.

Voor wie is dit bedoeld?

Iedere volwassene vanaf 18 jaar, mannen en vrouwen zijn van harte welkom. Sommige mensen zijn geboren met een natuurlijke aanleg om verhalen te vertellen; het doet er dan vaak niet toe waar het over gaat. Ze kunnen van alles een verhaal maken….wij hangen aan hun lippen. Anderen hebben iets minder of zelfs geen aanleg ( denken ze) maar houden van verhalen. Wat je niet kunt, kun je leren dus ook jullie zijn van harte welkom. Je zult verbaasd staan met hoeveel plezier je een verhaal leert vertellen in een klein vertrouwd gezelschap als je je eerste schroom hebt overwonnen. 

Kom naar de kennismakingsavond  op 2 oktober om te kijken of het iets voor je is. Je kunt je opgeven  via baatj@xs4all.nl

De avonden zijn ook heel geschikt voor docenten en mensen die regelmatig een presentatie houden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@hollandkroonactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Gegevens

Datum:
2 oktober
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

cultureleraad Wieringerwerf
E-mail:
reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl
Website:
http://www.cultureleraad-wieringerwerf.nl

Locatie

cultuurschuur
Loggersplein 1
Wieringerwerf, 1771 CE
+ Google Maps
Telefoon:
0227-820784
Website:
http://decultuurschuur.nl/